lördag 1 augusti 2009

Snurrig start

Strulig dag igår. Vi råkade alla sova till sent på eftermiddagen pga jetlag. Halva bandet kommer för sent till soundcheck. Dödshungriga. Danne har hög feber och ont i lungorna och åker till sjukhuset. Vi soundcheckar med Våldet på trummor. Funkar helt okej. Sångljudet är en enda röra. Danne meddelar att han mår för dåligt för att genomföra spelningen. Vi letar efter replokal för att repa in Våldet på trummor. Det börjar ösregna. Ingen replokalstid som funkar. Vi sätter oss i logen och repar. Fernanda dyker upp med mat och räddar förmodligen kvällen för mig åtminstone.
Och när det blev dags att spela så gick allting trotts allt skitbra. Våldet var grym bakom trumsettet och det var en jäkligt kul spelning. Sålde rätt bra med skivor trotts att det var väldigt lite folk.
Våldet insjuknade även han på kvällen. Var på sjukan och fick, precis som Danne, starka mediciner, vilka enligt uppgift annars kan användas för behandling av bl.a. mjältbrand (!). De grejjerna verkar funka bra, för Danne mår redan bättre, och Våldet verkar också vara under kontroll. Imorgon ska de få svar från doktorn på deras blodprover. Hoppas det inte är något allvarligt. Sannolikt är det inte svininfluensan i alla fall sa doktorn.
Vi får se hur det blir på spelningen imorgon. Danne tror han kan spela, men kanske blir det en trumlös spelning. Hur som haver så blir det nog bra.

Inga kommentarer: